İlginç Sitelerden İçerikler Okumak İster misiniz?

İlginç Sitelerden İçerikler Okumak İster misiniz? 

Dünyanın ilk güneş panelli sun roof’u

Toyota’dan dünya üzerinde ilk kez uygulanacak olan güneş panelli sun roof’u bu sene Paris Otomobil Fuarında görücüye çıkacak. Toyota, 1-16 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan 2016 Paris Otomobil Fuarı’nda, gelecekteki vizyonunu ve orta vadedeki hedeflerini gösteren modellerini sergileyecek. Toyota Paris’te Yeni Prius Plug-in Hybrid ve FCV Plus’ın Avrupa prömiyerini de gerçekleştirecek.
Plug in Hybrid teknolojisini dünyada ilk sunan otomobil markası olan Toyota, hibrit teknolojisini kullanarak 2050 yılına kadar CO2 emisyonlarını yüzde 90 oranında düşürmeyi amaçlıyor. Toyota’nın global mimari platformu üzerine yapılan Yeni Prius Plug-in Hybrid, EV modu ile kullanıcılara keyifli ve konforlu bir sürüş vaad ediyor. Yeni Prius Plug-in Hybrid aynı zamanda dünyanın ilk güneş panelli sun roof’unu enerji üretmek için sunarak yine segmentinde referans olabilecek yenilikleri kullanıcılar ile buluşturmayı hedefliyor.

http://guzelsozlerimesajlari.net/ http://www.guncelhaberim.net/ http://radyoatauni.com/ http://www.mcanlitvizle.net/ http://www.ugurkeles.net/ http://www.en-guzelsozler.com/ http://gunceliz.net/ http://www.dualarimiz.net/ http://guncelblog25.net/ http://yeniasksiirlerim.net/ http://canlitv.website/